در جواب صاحب اختیارید چی بگیم ؟

پاسخ درست
در جواب "صاحب اختیارید" میتونید از عبارات مختلفی استفاده کنید که هر کدام بار معنایی خاص خودشون رو دارن.

انتخاب بهترین پاسخ:

بهترین پاسخ به موقعیت و لحن گوینده "صاحب اختیارید" بستگی داره.

• اگر لحن گوینده صمیمی و دوستانه باشه:
    • "خواهش میکنم" یا "وظیفمه": این پاسخ ها متداول ترین و ساده ترین حالت تشکر در برابر تعارف گوینده هستن.
    • "ممنونم از لطفتون" یا "لطف شما شامل حال ما هم باشه": این پاسخ ها کمی رسمی تر هستن و قدردانی شما رو از محبت گوینده به طور واضح تر بیان میکنن.
    • "شما لطف دارید" یا "شما محبت دارید": این پاسخ ها هم رایج هستن و نشون میدن که شما قدردان تعارف گوینده هستید و تواضع به خرج میدید.
  • اگر لحن گوینده رسمی یا اداری باشه:
    • "مرسی" یا "ممنون": این پاسخ...

معلم

عضو انجمن
در جواب "صاحب اختیارید" میتونید از عبارات مختلفی استفاده کنید که هر کدام بار معنایی خاص خودشون رو دارن.

انتخاب بهترین پاسخ:

بهترین پاسخ به موقعیت و لحن گوینده "صاحب اختیارید" بستگی داره.

• اگر لحن گوینده صمیمی و دوستانه باشه:
    • "خواهش میکنم" یا "وظیفمه": این پاسخ ها متداول ترین و ساده ترین حالت تشکر در برابر تعارف گوینده هستن.
    • "ممنونم از لطفتون" یا "لطف شما شامل حال ما هم باشه": این پاسخ ها کمی رسمی تر هستن و قدردانی شما رو از محبت گوینده به طور واضح تر بیان میکنن.
    • "شما لطف دارید" یا "شما محبت دارید": این پاسخ ها هم رایج هستن و نشون میدن که شما قدردان تعارف گوینده هستید و تواضع به خرج میدید.
  • اگر لحن گوینده رسمی یا اداری باشه:
    • "مرسی" یا "ممنون": این پاسخ ها ساده و مودبانه هستن و در هر موقعیتی قابل استفاده هستن.
    • "متشکرم" یا "سپاسگزارم": این پاسخ ها کمی رسمی تر هستن و نشون میدن که شما قدردان تعارف گوینده هستید.
    • "امر بفرمایید": این پاسخ در موقعیت های اداری و رسمی کاربرد داره و به معنای آمادگی شما برای انجام دستورات گوینده هست.
نکات اضافی:

• لحن و زبان بدن شما در هنگام پاسخگویی بسیار مهمه. سعی کنید با لحنی گرم و صمیمی صحبت کنید و لبخندی به چهره داشته باشید.
  • میتونید در پاسخ خود از عبارات دیگری مثل "نه بابا، اختیار ما هم دست شماست!" یا "من که کاری نکردم، شما لطف دارید!" هم استفاده کنید. اینجوری تعارف رو به گوینده برمیگردونید و فضایی صمیمی تر ایجاد میکنید.
در نهایت، به یاد داشته باشید که مهمترین چیز در جواب "صاحب اختیارید" اینه که قدردانی خودتون رو از محبت گوینده به طور واضح و مودبانه بیان کنید.

امیدوارم این اطلاعات به شما کمک کنه تا در هنگام مکالمه بهترین پاسخ رو به "صاحب اختیارید" بدید.

پاسخ درست

admin_99

Administrator
عضو کادر مدیریت

۱. اگر می‌خواهید تواضع کنید و نظر او را محترم بشمارید (رایج‌ترین حالت)​

در این حالت شما به نوعی می‌خواهید بگویید «نظر شما هم بسیار مهم است» یا «بیایید با هم تصمیم بگیریم».

• «نظر شما هم محترم است، ولی دوست دارم تصمیم نهایی با هماهنگی شما باشد.»
  • «شما همیشه به من لطف دارید، ولی ترجیح می‌دهم نظر شما را هم بدانم.»
  • «اختیار دست شماست، ولی خوشحال می‌شوم اگر با هم تصمیم بگیریم.»
  • «شما بزرگترید/بزرگوارید، ولی در این مورد دوست دارم نظر شما را هم بشنوم.»

۲. اگر می‌خواهید تصمیم را بپذیرید و کار را پیش ببرید​

اگر طرف مقابل واقعاً از شما خواسته که تصمیم بگیرید و شما آمادگی دارید:

• «لطف دارید، پس اگر موافق باشید [تصمیم خود را بگویید].»
  • «بسیار خب، با اجازه شما، پس [تصمیم خود را بگویید].»
  • «ممنون از اعتمادتان، پس این‌طور انجام می‌دهیم که [تصمیم خود را بگویید].»

۳. در محیط‌های کاری و رسمی​

در محیط حرفه‌ای، بهتر است پاسخ‌ها کوتاه، مودبانه و متمرکز بر «هدف» باشد.

• «ممنون از حسن نظر شما، طبق نظر شما پیش می‌رویم.» (اگر می‌خواهید توپ را به زمین او برگردانید)
  • «سپاسگزارم. با توجه به شرایط، فکر می‌کنم گزینه [الف] مناسب‌تر باشد، نظر شما چیست؟» (این بهترین روش است چون هم تصمیم می‌گیرید و هم احترام او را نگه می‌دارید)

۴. در موقعیت‌های دوستانه و صمیمی​

اگر رابطه صمیمی است، می‌توانید راحت‌تر پاسخ دهید.

• «اختیار ما هم دست شماست!» (با لحن شوخی و صمیمانه)
  • «قربون شما، هر چی تو بگی.»
  • «ما که اختیار نداریم، شما صاحب‌اختیارید! ولی به نظرم [نظر خود را بگویید].»

یک نکته برای اینکه همیشه در این موقعیت‌ها برنده باشید:

عبارت «صاحب‌اختیارید» اغلب نوعی تعارف است. بهترین استراتژی این است که تشکر کنید و بلافاصله نظر خودتان را با ملایمت مطرح کنید.

مثلاً بگویید:

«خیلی ممنون از لطف شما. با توجه به این موضوع، فکر می‌کنم انجام [فلان کار] بهتر باشد؛ نظر شما چیست؟»
با این کار هم از شخصیت طرف مقابل تعریف کرده‌اید (احترام گذاشتن به اختیار او) و هم مدیریتِ گفتگو را به دست گرفته‌اید.

🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی , استخاره با قرآن , فال حافظ آنلاین , دانلود والپیپر گوشی
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا