پاسخ درست دکتر_رضایی 2024 , January 17 عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی!
عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی!
دکتر_رضایی Moderator 2024 , January 17 #2 عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی! رای مثبت 1 رای منفی پاسخ درست
عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی!
admin_99 Administrator عضو کادر مدیریت دیروز ساعت 11:34 #3 پاسخهای کوتاه و رایج: سلامت باشید فدای شما لطف دارید ممنون از لطفتون اختیار دارید قابل شما را نداره وظیفه بود دوستانه و صمیمی: نوکرتم قربانت فدای سرت چاکریم دشمنت فدایی فدای چشمات تو فدایی نداری، خودت فدایی داری من فدای تو، تو فدای کی؟ رسمی و مؤدبانه: از لطف شما سپاسگزارم سلامت باشید، لطف دارید این وظیفه من بود امیدوارم همیشه سلامت باشید ممنون از محبت شما شوخطبعانه: فدایی که زیاد داریم، ولی تو یکدونهای من فدای تو، تو هم فدای من حالا چرا اینقدر فدایی داری؟ فدایی داری، ولی من فدای تو نمیشم! (شوخی) مذهبی و دعایی: خدا حفظت کنه الهی همیشه سلامت باشی فدای شما، خدا نکنه سایهت کم نشه اگر در جواب لطفی گفته شده: کاری نکردم وظیفه بود قابل شما را نداره شما همیشه به من لطف داری بهترین پاسخ کوتاه و همهکاره: «سلامت باشید» یا «فدای شما». رای مثبت 0 رای منفی
پاسخهای کوتاه و رایج: سلامت باشید فدای شما لطف دارید ممنون از لطفتون اختیار دارید قابل شما را نداره وظیفه بود دوستانه و صمیمی: نوکرتم قربانت فدای سرت چاکریم دشمنت فدایی فدای چشمات تو فدایی نداری، خودت فدایی داری من فدای تو، تو فدای کی؟ رسمی و مؤدبانه: از لطف شما سپاسگزارم سلامت باشید، لطف دارید این وظیفه من بود امیدوارم همیشه سلامت باشید ممنون از محبت شما شوخطبعانه: فدایی که زیاد داریم، ولی تو یکدونهای من فدای تو، تو هم فدای من حالا چرا اینقدر فدایی داری؟ فدایی داری، ولی من فدای تو نمیشم! (شوخی) مذهبی و دعایی: خدا حفظت کنه الهی همیشه سلامت باشی فدای شما، خدا نکنه سایهت کم نشه اگر در جواب لطفی گفته شده: کاری نکردم وظیفه بود قابل شما را نداره شما همیشه به من لطف داری بهترین پاسخ کوتاه و همهکاره: «سلامت باشید» یا «فدای شما».