اگر سرما خورده باشیم میشه ژل لب زد یا نه؟

saman1391

تازه وارد
یه سوال داشتم، شاید برای بقیه هم پیش اومده باشه.

من برای تزریق ژل لب وقت گرفته بودم، ولی چند روزه یه کم سرما خوردم. نه اینکه خیلی حالم بد باشه، ولی گلودرد و آبریزش بینی دارم و یه مقدار هم بی‌حالم.

حالا موندم وقت تزریق رو برم یا کنسلش کنم؟

اینجا هم یک چیزهای گفته پیشنهاد شما چیه این به نظرتون نظرش تکمیلی هست : https://beauty-isfahan.blogfa.com/post/7

اصلاً سرماخوردگی معمولی با تزریق ژل لب تداخلی داره؟ مثلاً اگه فقط آبریزش بینی داشته باشیم ولی تب نداشته باشیم، باز هم بهتره صبر کنیم؟

چیزی که بیشتر ذهنم رو درگیر کرده اینه که وقتی بدن درگیر سرماخوردگیه، ممکنه بعد از تزریق ورم لب بیشتر بشه یا احتمال عفونت بالا بره؟

از چند نفر هم پرسیدم، یکی می‌گفت مشکلی نداره و خودش با سرماخوردگی خفیف ژل زده، یکی دیگه می‌گفت اصلاً ریسک نکن و بذار کاملاً خوب بشی.

یه چیز دیگه هم هست؛ اگر سرماخوردگی همراه با تب یا بدن‌درد باشه، قضیه فرق می‌کنه؟ مثلاً کسی که فقط کمی گلودرد داره با کسی که تب و ضعف شدید داره، شرایطش برای تزریق یکیه؟

و یه سوال مهم‌تر: اگر سرما خورده باشیم و همزمان اطراف لب تبخال هم زده باشه، دیگه کلاً نباید ژل لب زد تا تبخال خوب بشه؟

من خودم راستش دوست ندارم فقط به خاطر اینکه وقت گرفته‌ام، کاری کنم که بعداً پشیمون بشم. از طرفی هم نمی‌دونم این احتیاط‌ها واقعاً لازمه یا فقط برای بعضی شرایط خاصه.

کسی تجربه مشابه داشته؟
مثلاً موقع سرماخوردگی خفیف ژل لب زده و مشکلی براش پیش نیومده، یا برعکس، صبر کرده تا کاملاً خوب بشه؟

اگر کسی تجربه واقعی یا نظر پزشک در این مورد داره ممنون می‌شم بگه.

🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی , استخاره با قرآن , فال حافظ آنلاین , دانلود والپیپر گوشی
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا